NEPRAVDIVÉ INFORMÁCIE O PREDAJI POZEMKOV PS BM

Vážení členovia Pozemkového spoločenstva, komposesorát Bielo - Marušová Liptovský Ján (ďalej PS BM),

na základe viacerých podnetov aj zo strany členov pozemkového spoločenstva  si Vás týmto výbor PS BM dovoľuje informovať, že informácie o „predaji“ urbárskych pozemkov uvádzané a ponúkané na webových stránkach:  https://www.pozemky-liptov.sk/   sú zavádzajúce a nepravdivé.

PS BM má s Nájomcom uzatvorenú dlhodobú nájomnú zmluvu platnú od r.2007, kde Nájomca môže po dobu nájmu nehnuteľnosti alebo ich časť dať do podnájmu tretej osobe až do ukončenia nájomnej zmluvy. Nájomca tiež môže ponúkať na predaj vlastné nehnuteľnosti akými sú: inžinierkse siete, rekreačné chaty, apartmánové domy a iné objekty vo vlastníctve Nájomcu, ale pozemky pod nehnuteľnosťami v žiadnom prípade nie sú predmetom predaja, ktoré aj po ukončení NZ zostávajú vo výlučnom vlastníctve PS BM.
Výbor PS BM preto vyzval Nájomcu a prevádzkovateľa uvedeného webového sídla dňa 03.05.2023 na úpravu obsahu za účelom uvedenia a podávania informácií na pravú mieru.
Zároveň si Vás dovoľujeme informovať, že výbor PS BM nenesie zodpovednosť za obsah a prezentáciu, ktoré sú uverejňovavané tretími osobami na rôznych webových stránkach a sociálnych sieťach.

Ďakujeme.

S pozdravom

Výbor PS BM 

 

V Liptovskom Jáne, dňa 03.05.2023